autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Chiftelute

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
carne tocata(curcan), ceapa, morcov, vredeata, faina, sare, ulei de palmier

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

In functie de cite persoane sunt se pregatesc ingredientele,se fac mici gogoloaie care se prajesc in uleiul incins.Se servesc cu diverse garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute de somn cu sos de patrunjel

Chiftelute de somn cu sos de patrunjel

1. Se fierb cartofii in apa cu sare timp de 15 minute, pana devin moi.Dupa ce s-au fiert, se scurg,

4 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute de dovlecei

Chiftelute de dovlecei

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei: Se spala dovleceii, se curata de coaja si

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Bune, bune, Iuliana, iaca si ale mele chiftelute.

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Parerea mea este ca ar fi trebuit sa dai mai multe detalii despre aceasta reteta...un incepator nu cred ca ar fi capabil sa le faca dupa modul de preparare de mai sus.Iar cuvantul "gogoloaie" nu l-am gasit in dictionarul limbii romane...imi cer scuze pt comentariu,daca este prea indraznet!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Bune!

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      Eu fac chiftele din carne tocata(de porc), fara morcovi, cu o ceapa, 2 oua, patrunjel tocat, o lingura de pesmet si usturoi pisat. Le formez in palma cu putin ulei sub forma alungita, ca o galusca, le dau prin susan si le prajesc in ulei incins. Le servesc cu cartofi piure si sos de rosii.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      In plus adaug si putin cartof,miez de paine ,ou pentru a lega compozitia si usturoi dupa gust.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      Si eu pun 1-2 oua in compozitia de carne si cativa catei de usturoi pisat.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      Eu adaug 1-2 oua in compozitie. Chiftelutele le servesc cu salata asortata sau cu mustar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bune, bune, Iuliana, iaca si ale mele chiftelute.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Jumari de porc