autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Aperitive

CHIFTELUTE

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
- un kilogram si jumatate de carne tocata amestec: porc cu vita, - jumatate de paine, - 3 oua, - o legatura de marar tocata marunt, - jumatate de legatura de ceapa verde, - jumate de legatura de usturoi verde, - delicat, - sare, - piper, - ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

41 voturi

Mod de preparare

1.Paine este inmuiata in apa si se formeaza niste rotunduri.
2.Se pune carnea intr-un castron si adaugam peste aceasta 3 oua, mararul tocat marunt, ceapa si usturoiul tocat marunt, delicat, sare, piper si painea inmuiata.
4.Se amesteca foarte bine si din carne se formeaza chiftelutele.Pentru a le da mai usor forma, se va uda mana cu apa.
5.Se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute de conopida

Chiftelute de conopida

Conopida se fierbe 10 minute in apa cu sare (putina sare, avand in vedere ca branza, costita si cascavalul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Chiftelute la cuptor

Chiftelute la cuptor

Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare. Curatam usturoiul,il spalam

77 voturi    42 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Lucica

    Lucica (Chef de cuisine):

    f bune dar n-am pus delicat

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine):

    Bune si cu usturoi-capaţână, cu mai multi cartofi. Eu le-am copt în cuptor, în tavă unsă bine cu ulei. Scapi de mirosul de prăjeală. Le întorci o dată. Sunt si mai dietetice, cu mai puţină grăsime.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Eu pun si un cartof,un morcov,usturoi capatana (pisat) si chilli.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena Mereuta , 26 iunie 2013

    reteta este gista.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2013

    Ce frumoase sunt! Cam la fel este si reteta mea, cu diferenta ca nu pun intotdeauna marar.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 iunie 2011

    Sunt foarte bune prajite la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt (sunt dietetice ).

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Sunt foarte bune.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Foarte apetisante chiftelutele voastre...

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2009

      Multumesc pentru sfat!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2009

      Andreea incearca sa pui si un cartof crud macinat sa vezi ce pufoase vor fi !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

41 voturi

Ingrediente

  • - un kilogram si jumatate de carne tocata amestec: porc cu vita
  • - jumatate de paine
  • - 3 oua
  • - o legatura de marar tocata marunt
  • - jumatate de legatura de ceapa verde
  • - jumate de legatura de usturoi verde
  • - delicat
  • - sare
  • - piper
  • - ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce frumoase sunt! Cam la fel este si reteta mea, cu diferenta ca nu pun intotdeauna marar.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din piept de pui cu branza telemea