1.Paine este inmuiata in apa si se formeaza niste rotunduri.
2.Se pune carnea intr-un castron si adaugam peste aceasta 3 oua, mararul tocat marunt, ceapa si usturoiul tocat marunt, delicat, sare, piper si painea inmuiata.
4.Se amesteca foarte bine si din carne se formeaza chiftelutele.Pentru a le da mai usor forma, se va uda mana cu apa.
5.Se prajesc in ulei incins.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii