autor:

emadina

» » Aperitive

Chiftelute aperitiv

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2009

Ingrediente
250 g piept de pui, 250 g piept de curcan, 100 g ciuperci, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei capia, 1 cartof, 100 g cascaval, 2 oua, faina, ulei pt.prajit, marar,oregano,magheran

Dificultate: Medie Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea,ciupercile,legumele se dau prin masina de tocat.Se amesteca cu 2 oua,mirodenii,cascaval.Se fac chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.Se servesc calde cu sos de rosii si cartofi prajiti sau piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g piept de pui
  • 250 g piept de curcan
  • 100 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 cartof
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pt.prajit
  • marar,oregano,magheran

Raporteaza reteta

marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte buna.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de carne cu ciuperci