autor:

emadina

» » Aperitive

Chiftelute aperitiv

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2009

Ingrediente
250 g piept de pui, 250 g piept de curcan, 100 g ciuperci, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei capia, 1 cartof, 100 g cascaval, 2 oua, faina, ulei pt.prajit, marar,oregano,magheran

Dificultate: Medie Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea,ciupercile,legumele se dau prin masina de tocat.Se amesteca cu 2 oua,mirodenii,cascaval.Se fac chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.Se servesc calde cu sos de rosii si cartofi prajiti sau piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Bruschette

Bruschette

Se taie painea felii,daca folositi paine toscana,feliile se taie in jumatate.Se rupe pielita carnatilor

9 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g piept de pui
  • 250 g piept de curcan
  • 100 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 cartof
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pt.prajit
  • marar,oregano,magheran

Raporteaza reteta

marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu chorizo si ardei gras