Carnea tocata se amesteca cu sare,piper, patrunjel verde, oua si cartofi rasi fin.Compozitia obtinuta se imparte in bucati si se modeleaza chiftele de forma rotunda,folosind faina. Se rumenesc in ulei.
Sosul se prepara astfel:ceapa,morcovii,telina si patrunjelul radacina se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga faina, pasta de tomate , sare, otet, foi de dafin si apa fiarta.
Se fierbe totul cca 30 min si se strecoara. Sosul obtinut se fierbe impreuna cu chiftelutele cca 15 min
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii