autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute cu ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de vita, carne de porc, ceapa, cartofi, oua, patrunjel verde, faina, ulei,, sos brun, ciuperci, unt,, sare, piper, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu cartofii rasi , jumatate din cantitatea de patrunjel verde, sare si piper, pana se obtine o compozitie omogena. Se modeleaza chiftelutele , se introduc la cuptor, intr-o tava cu ulei incins. Ciupercile se inabusa in unt, iar cand sunt gata chiftelutele se adauga in tava, impreuna cu sos brun. Se mai lasa la cuptor cca 15 min. La sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute de pui cu ciuperci si garnitura de mazare

Chiftelute de pui cu ciuperci si garnitura de mazare

Chiftelutele Se taie 4-5 ciuperci felii si se amesteca cu oul si carnea. Se adauga cei doi catei

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din soia si ciuperci (de post)

Chiftelute din soia si ciuperci (de post)

Puneti soia la inmuiat in 0,5 l apa clocotita cu putina sare si condimente, pentru ~15 minute. Intre

28 voturi    6 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Samosa cu naut