Cartofii se curata se taie cubulete si se fierb.
Soia se prepara dupa instructiunile de pe plic.
Ciupercile se curata si se fierb 5-10 minte in apa cu sare.
Dupa ce s-au fiert cipercile se toaca marunt,cartofii se paseaza cu furculita si soia se scurge de apa.Toate acestea se amesteca impreuna cu faina si condimentele.Se prajesc in ulei incins.
Se scot pe un platou cu servetel pentru a se scurge bine de grasime.
Se servesc cu muraturi sau sos.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii