autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute cu ciuperci si sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de vita, carne de porc, ceapa, cartofi, ulei, sare, piper, vin alb, patrunjel verde, faina, oua, sos de smantana, ciuperci, unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa,ouale, cartofii rasii, jumatate din cantitatea de patrunjel verde,sare si piper, pana se omogenizeaza . Se modeleaza chiftelutele rotunde si plate, folosind faina. Se introduc la cuptor,intr-o tava cu ulei incins. Ciupercile se inabusa in jumatate din cantitatea de unt si se adauga in sosul de smantana , care se toarna peste chiftelute , continuandu-se fierberea inca 15 min. La sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Ridichile se curata de coaja si se spala. Se taie in functie de marime in sferturi sau optima si

11 voturi    4 comentarii
48h
Aperitive
Salata de vinete(coapte) cu pasta de rosii(specific arab)

Salata de vinete(coapte) cu pasta de rosii(specific arab)

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline,in care se prajeste ceapa taiata marunt;cind e aurie,se pune

26 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Ciuperci in aluat