autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute cu ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, carne de porc, ceapa, cartofi, oua, patrunjel verde, faina, ulei,, sos brun, ciuperci, unt,, sare, piper, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu cartofii rasi , jumatate din cantitatea de patrunjel verde, sare si piper, pana se obtine o compozitie omogena. Se modeleaza chiftelutele , se introduc la cuptor, intr-o tava cu ulei incins. Ciupercile se inabusa in unt, iar cand sunt gata chiftelutele se adauga in tava, impreuna cu sos brun. Se mai lasa la cuptor cca 15 min. La sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute de pui cu ciuperci si garnitura de mazare

Chiftelute de pui cu ciuperci si garnitura de mazare

Chiftelutele Se taie 4-5 ciuperci felii si se amesteca cu oul si carnea. Se adauga cei doi catei

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute cu ciuperci si soia

Chiftelute cu ciuperci si soia

Cartofii se curata se taie cubulete si se fierb. Soia se prepara dupa instructiunile de pe plic. Ciupercile

28 voturi    8 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Gustari reci pe minifrigarui