autor:

» » Aperitive

Chiftelute cu soia si ciuperci

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
200 gr granule de soia, 300 gr ciuperci, 2-3 catei de usturoi, 2 cartofi fierti, 2 morcovi fierti, 1 lingura pesmet, 1 legatura patrunjel, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Granulele de soia se fierb conform indicatiilor inscrise pe ambalaj, apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Ciupercile se curata, se spala si se fierb 10 min in apa cu sare. Se scurg si se taie cubulete.
Se amesteca granulele de soia cu ciupercile, cartofii fierti dati pe razatoare si morcovii fierti, taiati cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper si usturoi pisat, apoi se adauga o lingura de pesmet si patrunjel verde tocat. Se formeaza chiftele, se dau prin faina, se scutura intre palme de surplusul de faina si se prajesc in ulei. Se lasa la scurs pe o hartie absorbanta si se servesc cu salate de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu soia si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chiftelute din soia si ciuperci (de post)

Chiftelute din soia si ciuperci (de post)

Puneti soia la inmuiat in 0,5 l apa clocotita cu putina sare si condimente, pentru ~15 minute. Intre

28 voturi    6 comentarii
1h
Retete vegetariene
Chiftelute cu ciuperci si soia

Chiftelute cu ciuperci si soia

Cartofii se curata se taie cubulete si se fierb. Soia se prepara dupa instructiunile de pe plic. Ciupercile

28 voturi    8 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 gr granule de soia
  • 300 gr ciuperci
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 cartofi fierti
  • 2 morcovi fierti
  • 1 lingura pesmet
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

37 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Legume umplute cu branza si kaizer