autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute cu tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
carne de vita, carne de porc, ceapa, cartofi, oua, patrunjel verde, ulei, tarhon, sos brun, faina, vin alb, otet, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata impreuna cu ceapa se amesteca cu cartofii rasi fin , cu oua, patrunjel , piper si sare apoi se omogenizeaza. Se modeleaza chiftele rotunde, folosind faina. Se asaza intr-o tava cu ulei si se introduc la cuptor . Cand sunt gata se toarna sosul peste ele,continuan fierberea 15 min. La sfarsit se adauga vin si tarhon.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Aperitiv cu sunca si branza feta

Aperitiv cu sunca si branza feta

Spalati cartofii, salata foaie cu foaie si rosia. Puneti cartofii la fiert in coaja intr-un litru

7 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alexandra Adriana Todirita , 23 mai 2015

    foarte gustos

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Tarhonul da un gust deosebit carnii.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • carne de porc
  • ceapa
  • cartofi
  • oua
  • patrunjel verde
  • ulei
  • tarhon
  • sos brun
  • faina
  • vin alb
  • otet
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Tarhonul da un gust deosebit carnii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drobusoare "Cuib De Prepelita"