Carnea tocata impreuna cu ceapa se amesteca cu cartofii rasi fin , cu oua, patrunjel , piper si sare apoi se omogenizeaza. Se modeleaza chiftele rotunde, folosind faina. Se asaza intr-o tava cu ulei si se introduc la cuptor . Cand sunt gata se toarna sosul peste ele,continuan fierberea 15 min. La sfarsit se adauga vin si tarhon.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii