autor:

zana b.

» » Aperitive

Chiftelute de branza

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2011

Ingrediente
350g cascaval ras,, 3 albusuri,, 50g faina, , 1/2 lingura sos picant,, 3-4 fire de patrunjel tocat,, 1/2 lingurita boia dulce,, pesmet fin,, sare,, 350ml ulei pentru gatit

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga cascavalul ras, faina, sosul iute, sarea, patrunjelul si boiaua. Se amesteca foarte bine si se modeleaza mici chiftelutele care se trec prin pesmet.
Se prajesc chiftelutele in baie de ulei incins si se scot pe servetele care sa absoarbha surplusul de grasime.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute din dovlecei si branza

Chiftelute din dovlecei si branza

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu orificii mici, apoi dam si branza telemea.

37 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 600 lei
3599.99 lei
2999.99 lei

Rotisserie Air Fryer Oven

- 600 lei
1299.99 lei
699.99 lei

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350g cascaval ras,
  • 3 albusuri,
  • 50g faina
  • 1/2 lingura sos picant,
  • 3-4 fire de patrunjel tocat,
  • 1/2 lingurita boia dulce,
  • pesmet fin,
  • sare,
  • 350ml ulei pentru gatit

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
piftie din curcan