autor:

zana b.

» » Aperitive

Chiftelute de branza

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2011

Ingrediente
350g cascaval ras,, 3 albusuri,, 50g faina, , 1/2 lingura sos picant,, 3-4 fire de patrunjel tocat,, 1/2 lingurita boia dulce,, pesmet fin,, sare,, 350ml ulei pentru gatit

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga cascavalul ras, faina, sosul iute, sarea, patrunjelul si boiaua. Se amesteca foarte bine si se modeleaza mici chiftelutele care se trec prin pesmet.

Se prajesc chiftelutele in baie de ulei incins si se scot pe servetele care sa absoarbha surplusul de grasime.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

-Se spală cartofii și se pun la fiert în coajă, în apă cu puțină sare. -Se fierb

4 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350g cascaval ras,
  • 3 albusuri,
  • 50g faina
  • 1/2 lingura sos picant,
  • 3-4 fire de patrunjel tocat,
  • 1/2 lingurita boia dulce,
  • pesmet fin,
  • sare,
  • 350ml ulei pentru gatit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele pufoase cu fulgi de porumb si susan