autor:

mariana scarlat

» » Aperitive

Chiftelute de cartofi umplute cu branza

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Ingrediente
500g cartofi, 2 linguri de făină, 1 ou, sare, 150g brânză de oi frământată cu un ou, 2-3 linguri ulei pentru prăjit.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă cartofii, se fierb, se strecoară şi se zdrobesc sau se dau prin maşina de tocat carne. Se pun intr-un castron, se adaugă făina, sarea, piperul şi oul bătut şi se amestecă bine. Se fac chifteluţe subţiri, peste o chifteluţă se pune la mijloc puţină brânză frământată cu ou, se scoperă cu altă chifteluţă şi se lipesc marginile apasând cu degetul. Se dau prin făină şi se prăjesc.

Chifteluţele se pot umple şi cu varză acră călită în loc de brânză.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Va rog sa incercati!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    Poate când îşi ia fiul meu aparat de fotografiat vă pun şi poze.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    Hmmm,ce apetisant !!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Adevarat rasfatz.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Sigur voi incerca chiftelutele, trebuie sa fie delicioase!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 2 linguri de făină
  • 1 ou
  • sare
  • 150g brânză de oi frământată cu un ou
  • 2-3 linguri ulei pentru prăjit.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

10 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

2 voturi    5 comentarii
45 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Va rog sa incercati!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de vinete cu branza