Chiftelute de conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute de conopida

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • 100 gr pesmet
  • 150 g muraturi(gogonele fara seminte,castraveti,gogosar,morcov)
  • 100 gr branza rasa
  • 100 gr cascaval ras
  • 200 gr costita
  • 1 ceapa micuta
  • 2 linguri cu ulei
  • p[iper

Mod de preparare

Conopida se fierbe 10 minute in apa cu sare (putina sare, avand in vedere ca branza, costita si cascavalul sunt sarate), se strecoara si se lasa la scurs. Se mixeaza cu blenderul. Dupa ce se raceste, se adauga ouale batute, piperul, pesmetul, muraturile taiate cubulete si scurse bine, branza rasa, sunca taiata cubulete, ceapa tocata marunt si uleiul. Toate se amesteca bine. Se pun gramajoare mici, in tava tapetata cu hartie si putin unsa. Se preseaza usor cu mana, iar deasupra se pune un strat generos de cascaval ras. Se da la cuptorul preincalzit, pe raftul de sus, 20-25 minute la foc mare. Cand s-a rumenit, se trec pe platou, se servesc caldute, cu salata verde, ardei copt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise