autor:

Cornelia

» » Aperitive

Chiftelute de conopida

Autor: Cornelia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornelia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2014

Ingrediente
1 conopida, 2 oua, 100 gr pesmet, 150 g muraturi(gogonele fara seminte,castraveti,gogosar,morcov), 100 gr branza rasa, 100 gr cascaval ras, 200 gr costita, 1 ceapa micuta, 2 linguri cu ulei, p[iper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se fierbe 10 minute in apa cu sare (putina sare, avand in vedere ca branza, costita si cascavalul sunt sarate), se strecoara si se lasa la scurs. Se mixeaza cu blenderul. Dupa ce se raceste, se adauga ouale batute, piperul, pesmetul, muraturile taiate cubulete si scurse bine, branza rasa, sunca taiata cubulete, ceapa tocata marunt si uleiul. Toate se amesteca bine. Se pun gramajoare mici, in tava tapetata cu hartie si putin unsa. Se preseaza usor cu mana, iar deasupra se pune un strat generos de cascaval ras. Se da la cuptorul preincalzit, pe raftul de sus, 20-25 minute la foc mare. Cand s-a rumenit, se trec pe platou, se servesc caldute, cu salata verde, ardei copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Mshat  - Chiftelute palestiniene din conopida

Mshat - Chiftelute palestiniene din conopida

Mai intai, sa amintim cateva beneficii ale conopidei, pe care poate multi dintre noi nu le cunoastem.

10 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute de conopida si cartofi

Chiftelute de conopida si cartofi

Conopida se opareste, se scurge de apa si se lasa la racit. Cartofii se fierb in coaja, cand sunt

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • 100 gr pesmet
  • 150 g muraturi(gogonele fara seminte,castraveti,gogosar,morcov)
  • 100 gr branza rasa
  • 100 gr cascaval ras
  • 200 gr costita
  • 1 ceapa micuta
  • 2 linguri cu ulei
  • p[iper

Raporteaza reteta

Retete
de Cornelia
Paine de casa cu cartofi

Paine de casa cu cartofi

Cantitatile se pun in ordinea de mai sus ,in masina iar drojdia proaspata ,(care nu trebuie sa aiba

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mucenici moldovenesti de post

Mucenici moldovenesti de post

Eu ii framant in masina de paine , (dureaza 10 minute ) dupa care scot aluatul si-l las la crescut

2 voturi    3 comentarii
2h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura  casei

Prajitura casei

Ouale se pun in bol in care se prepara aluatul ,pe galbenus se pune sarea (devine un galben mai intens

14 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Drob din ficat de pui cu coastă de porc şi cxarne tocată de curcan