Conopida se fierbe 10 minute in apa cu sare (putina sare, avand in vedere ca branza, costita si cascavalul sunt sarate), se strecoara si se lasa la scurs. Se mixeaza cu blenderul. Dupa ce se raceste, se adauga ouale batute, piperul, pesmetul, muraturile taiate cubulete si scurse bine, branza rasa, sunca taiata cubulete, ceapa tocata marunt si uleiul. Toate se amesteca bine. Se pun gramajoare mici, in tava tapetata cu hartie si putin unsa. Se preseaza usor cu mana, iar deasupra se pune un strat generos de cascaval ras. Se da la cuptorul preincalzit, pe raftul de sus, 20-25 minute la foc mare. Cand s-a rumenit, se trec pe platou, se servesc caldute, cu salata verde, ardei copt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii