Se curata dovleceii, se rad pe razatoarea mica si se storc bine. Branza se rade tot pe razatoarea mica, si se adauga peste dovlecei,se sareaza si pipereaza,se adauga 1-2 oua. Se fac chiftelute de dovlecei se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins.
Separat se taie pieptul de pui in bucati mici si se trece prin faina, ou si susan si se pune la prajit, se sareaza si se prajeste pe ambele parti. Cand sunt gata se scot si se pun pe servetele absorbante trecandu-se la aranjarea farfuriei
Se curata rosiile de coaja si se face un trandafir. In uleiul incins se pun crevetii si se prajesc.
Farfuria se aranjeaza cu ceapa verde si ardei rosu.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii