autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Aperitive

Chiftelute de dovlecei si gujoane cu susan

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
2-3 dovlecei, 2-3 oua, 200 gr de branza, sare, piper, 2 piepti de pui, 100 gr de susan, 1-2 rosii potrivite, 1 legatura ceapa verde, 100 gr de creveti din cutie, 1 ardei rosu, ulei, faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se rad pe razatoarea mica si se storc bine. Branza se rade tot pe razatoarea mica, si se adauga peste dovlecei,se sareaza si pipereaza,se adauga 1-2 oua. Se fac chiftelute de dovlecei se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins.

Separat se taie pieptul de pui in bucati mici si se trece prin faina, ou si susan si se pune la prajit, se sareaza si se prajeste pe ambele parti. Cand sunt gata se scot si se pun pe servetele absorbante trecandu-se la aranjarea farfuriei

Se curata rosiile de coaja si se face un trandafir. In uleiul incins se pun crevetii si se prajesc.
Farfuria se aranjeaza cu ceapa verde si ardei rosu.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei si gujoane cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cosulete cu legume si ceapa rosie

Cosulete cu legume si ceapa rosie

1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Astfel, se spala legumele. Se curata de coaja, se taie bucati si se pun intr-un vas, deoparte, In

0 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine):

    Am testat-o si eu. Nu am mai facut niciodata chiftelute din dovlecei, dar mi-au placut foarte mult in combinatia ta. O sa mai fac, cu siguranta!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Acum am descoperit reteta ta,super bune.Am facut si eu azi.

  • Nicoleta Mariana Sandulache

    Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Dragele mele va multumesc tuturor pentru comentariile favorabile. Cu drag,

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Cred ca sunt o bunatate mai ales ca au branza si oua.Frumos platoul,am sa incerc si eu sa fac asa chiftelute.Nota 10 cu multe stelute.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

      Imi place foarte mult cum ai decorat, arata minunat.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

      Chiftelutele de dovlecel sunt prefratele mele ! Eu mai adug si cartofi fierti in compozitie

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

      Si restul din ce este format? Multe delicii, aranjamentul lasa un pic de dorit. Merge foarte bine cand ai invitati si nu ai chef de bucatarie si vase.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Arata bine,cu adevarat delicioasa mancarica ta.Eu fac snitele date prin seminte de susan si prin fulgi de porumb si pregatesc si chiftelute din dovlecei..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • 2-3 dovlecei
  • 2-3 oua
  • 200 gr de branza
  • sare
  • piper
  • 2 piepti de pui
  • 100 gr de susan
  • 1-2 rosii potrivite
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 gr de creveti din cutie
  • 1 ardei rosu
  • ulei
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Acum am descoperit reteta ta,super bune.Am facut si eu azi.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chec cu ciuperci