Se curata dovleceii, se rad pe razatoarea mica si se storc bine. Branza se rade tot pe razatoarea mica, si se adauga peste dovlecei,se sareaza si pipereaza,se adauga 1-2 oua. Se fac chiftelute de dovlecei se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins.
Separat se taie pieptul de pui in bucati mici si se trece prin faina, ou si susan si se pune la prajit, se sareaza si se prajeste pe ambele parti. Cand sunt gata se scot si se pun pe servetele absorbante trecandu-se la aranjarea farfuriei
Se curata rosiile de coaja si se face un trandafir. In uleiul incins se pun crevetii si se prajesc.
Farfuria se aranjeaza cu ceapa verde si ardei rosu.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii