Se curata pestele bine, se apala, apoi se desoseaza cu atentie si se da prin masina de tocat carne, sau la robot. Se adauga ceapa, verdeata, ouale, sarea si piperul dupa gust, se amesteca totul bine. Se fac din mana chiftelute rotunde (se ung mainile in prealabil cu putin ulei). Se ia o tava de aragaz, se tapeteaza cu hartie pergament si se aseaja chiftelutel, se baga la cuptorul preincins la 180 g C pentru 10 minute, apoi se intorc pe partea cealalta, si se mai lasa inca 10 minute.
Pofta buna.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii