Chiftelute de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg peste
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel proaspat tocat
  • 1 legatura marar proaspat tocat
  • 1 lingura pesmet alb
  • 1 ceapa
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata pestele bine, se apala, apoi se desoseaza cu atentie si se da prin masina de tocat carne, sau la robot. Se adauga ceapa, verdeata, ouale, sarea si piperul dupa gust, se amesteca totul bine. Se fac din mana chiftelute rotunde (se ung mainile in prealabil cu putin ulei). Se ia o tava de aragaz, se tapeteaza cu hartie pergament si se aseaja chiftelutel, se baga la cuptorul preincins la 180 g C pentru 10 minute, apoi se intorc pe partea cealalta, si se mai lasa inca 10 minute.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise