Chiftelute de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa potrivita
  • 250 gr.soia granule
  • 3-4 cartofi fierti intregi, fara coaja
  • 100 gr.paine muiata in apa
  • 100 gr.ciuperci oparite
  • usturoi (dupa gust)
  • patrunjel verde
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Granulele de soia se fierb 30 minute in apa cu sare, dupa care se scurg bine de sare. Cartofii fierti se dau pe razatoarea mica. Se toaca ceapa si ciupercile. Apoi se amesteca toate ingredientele. Se adauga putina faina.

Se formeaza chifteaua si se prajeste.

Se pot servi cu sos de bulion, sau pilaf de orez, sau cu cartofi natur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise