Se fierbe soia cu putina vegeta,busuioc,cimbru si piper-sau se lasa la inmuita de seara cu mirodenii si se mai fierbe putin max 20 min a doua zi. Cartoful,morcovul si patrunjelul se dau pe razatoare mica (se scurg bine), dupa care se amesteca cu soia, sare,piper dupa gust. Se pune apoi usturoiul si faina cat sa formeze o compozitie omogena (2-3 linguri de faina).Se prajesc in uleiul incins.
Se pot servi calde sau rece.
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii