autor:

motosca mariana

» » Aperitive

Chiftelute de pui cu susan

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
- 250g piept pui, -50g ceapa, -10g usturoi granulat, -10g sare si piper, -50g pesmet, -1 ou, -20g marar tocat, - 30gr patrunjel, -50g ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa spalata si tocata fin, usturoiul, pesmet, marar tocat, sare, piper si ou. Se amasteca compozitia si apoi se formeaza chiftelute rotunde, se trec prin susan si se prajesc in baie de ulei. Se scot, se scurg si se servesc atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada simpla de carne

Rulada simpla de carne

Inmuiem painea in lapte, apoi stoarcem, dupa care ingredientele de mai sus in afara de ulei si pesmet

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Se trece pieptul de pui prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in prealabil in

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

    Cu susan imi plac cel mai mult ...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Fara foto

Simos (Chef de cuisine)

Cu susan imi plac cel mai mult ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT