Se fierbe in prealabil spanacul, dupa care se scurge. Se bat 2 oua. Se fac chiftelute din spanac care se dau prin faina, prin ou, prin susan si se pun la prajit in uleiul incins. Se poate repeta procedeul inca o data pentru o crusta perfecta. Se pot servi cu sos tzatziki.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii