autor:

adriana gherman

» » Aperitive

Chiftelute din carne

Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, - 500 gr carne de porc, - 50 gr franzela, - 4 catei de usturoi, - 2 cartofi mici fierti, - 2 oua, - piper, - sare, - boia de ardei, - ulei, - patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

56 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare, boia de ardei, patrunjelul verde tocat, usturoiul taiat fin sau presat si cartofii dati pe razatoarea cu gauri mici.Se amesteca bine. Se ia cu o lingurita din compozitie si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, unele langa altele, neanghesuite;
se da tava la cuptor, la foc mic, unde se lasa aproximativ 30 minute, apoi dupa ce au prins crusta la suprafata, chiftelele se intorc si se mai lasa 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute marinate din carne de curcan

Chiftelute marinate din carne de curcan

Carnea se amesteca cu oul,pesmetul,sare si piper dupa gust si putin oregano.Se modeleaza chiftelute

3 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN

CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN

Se pune carne intr-un bol,se adauga ceapa data pe razatoarea mica,cartoful dat si el tot pe razatoarea

26 voturi    13 comentarii
1h 5 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine):

    Am incercat reteta. Este foarte buna. In loc de franzela am folosit pesmet facut in casa. Am servit-o cu sos marinat, cu castraveti si cu gogosari murati. Felicitari.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina G (Chef de cuisine) , 24 martie 2015

    Super.

  • cocolina

    cocolina (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2012

    Arata foarte bine imi plac mult

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte bune! Asa le fac si eu doar in loc de cartof fiert, eu pun crud.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Delicioase...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Foate bune,eu folosec carne de manzat in loc de porc.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      Ce bine arata chiftelutele prajite,chiar imi este pofta,felicitari.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      Adriana daca pui hartie de copt in tava nu mai trebuie sa o ungi cu ulei... Ma bucur ca tot mai multe fete va preocupati de o hranire sanatoasa !!!

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      Chiftelutele tale au tot ce le trebuie pentru a fi super gustoase.Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

56 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - 500 gr carne de porc
  • - 50 gr franzela
  • - 4 catei de usturoi
  • - 2 cartofi mici fierti
  • - 2 oua
  • - piper
  • - sare
  • - boia de ardei
  • - ulei
  • - patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de adriana gherman
Prajitura cu nuci si crema de cafea

Prajitura cu nuci si crema de cafea

Mod de preparare: Blat - Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Cand acestea se tin bine pe

14 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
PRAJITURA  "CADET"

PRAJITURA "CADET"

Preparare blat: Se freaca galbenusurile cu zahărul pana ce acestea işi dubleaza volumul. Se

7 voturi    8 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura " Inghetata falsa "

Prajitura " Inghetata falsa "

Mod de preparare: Pentru blat bateti spuma albusurile cu zaharul . Cand aceasta este intarita se

34 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Cristina G (Chef de cuisine)

Super.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Muschi de porc umplut