autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Ingrediente
700g carne tocata curcan, 1 ceapa mica rosie, 1 cartof mic crud, 2 oua, 4-5 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingura pesmet, sare si piper dupa gust, o priza coriandru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

22 voturi

Mod de preparare

Se pune carne intr-un bol,se adauga ceapa data pe razatoarea mica,cartoful dat si el tot pe razatoarea mica,pesmetul,oualel,usturoiul si condimentele dupa gust.


Se framanta carea bine cu toate ingredientele.


Se aseaza o hatie pergamant intr-o tava de aragaz.Din pasta de carne astfel pregatita se modeleaza chiftelutele care se aseaja in tava,apoi se dau la cuptorul incins la 200gC pana sunt frumos rumenite pe ambele parti.Cine are grill la aragaz il poate folosi.Eu le-am copt la grill.
-->
Retete
Alte retete din Aperitive

Rulouri cu sunca si cascaval

Topim untul, la foc mic. Adăugam macul şi amestecăm uşor. Întindem foile de plăcintă

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Ciuperci umplute

Curățăm si apoi spălăm ciupercile. Codiţele le desprindem şi le tăiem cubuleţe. Ceapa

1 vot    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Luci Gules , 17 septembrie 2014

    cred ca sunt foarte gustoase!

  • Fara foto

    Marinela Nellie Bora , 17 septembrie 2014

    Superb !!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013

    Ma bucur ca iti plac.

    • Fara foto

      Tatiana Brown , 09 noiembrie 2013

      le incerc astazi numaidecit!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      O bunatate si arata grozav...Si eu pregatesc chiftele si snitele in cuptor,ies delicioase ...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Arata foarte bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Apetisante, dietetice.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Gustoase,am sa incerc reteta,felicitari.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Da Sidy,ai avut dreptate,au iesit foarte gustoase.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Cred ca sunt bune,uite eu am facut, dar le-am prajit in tigaie.Felicitari.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Silvia ma bucur mult ca ti-a placut ideea mea si le-ai facut si tu asa..coapte in cuptor !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      O bunatate...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Arată super şi sunt mai dietetice.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

22 voturi

Ingrediente

  • 700g carne tocata curcan
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 cartof mic crud
  • 2 oua
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 lingura pesmet
  • sare si piper dupa gust
  • o priza coriandru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia

Somon si pastrav la cuptor

Se curate pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,se ung pestii cu ulei se condimenteaza

15 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Ciorba de fasole rosie cu ciolan afumat

Se spala ciolanul si se curata (eu am luat unul dezosat), se pune intr-o oala sub presiune si se

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Eclere cu crema de vanilie

Se pune in cratita untul,laptele,un praf de sare,zaharul,se aseaza pe foc mic si cand incepe sa clocoteasca

45 voturi    17 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Ma bucur ca iti plac.

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv din piept de cocos

Aperitiv din piept de cocos

1. Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie apoi sescoate ,se lasa sa se raceasca dupa care se curata carnea

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Platouri festive

Platouri festive

1. Platou cu bete frigarui asezate pe pat de salata verde: Masline verzi+ ardei rosu+ chiftelute+ cascaval+rosii si pastrama de porc+

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive