autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Ingrediente
700g carne tocata curcan, 1 ceapa mica rosie, 1 cartof mic crud, 2 oua, 4-5 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingura pesmet, sare si piper dupa gust, o priza coriandru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

24 voturi

Mod de preparare

Se pune carne intr-un bol,se adauga ceapa data pe razatoarea mica,cartoful dat si el tot pe razatoarea mica,pesmetul,oualel,usturoiul si condimentele dupa gust.
Se framanta carea bine cu toate ingredientele.Se aseaza o hatie pergamant intr-o tava de aragaz.Din pasta de carne astfel pregatita se modeleaza chiftelutele care se aseaja in tava,apoi se dau la cuptorul incins la 200gC pana sunt frumos rumenite pe ambele parti.Cine are grill la aragaz il poate folosi.Eu le-am copt la grill.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Beef Wellington, romanesc

Beef Wellington, romanesc

Pentru a reusi o asemenea performanta bucatariceasca trebuie sa va pregatiti din timp toate componentele

22 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob cu carnati

Drob cu carnati

Ficatul se spala , se taie cuburi mai mari care se pun intr-un vas cu apa rece si se dau la foc.Se

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Luci Gules , 17 septembrie 2014

    cred ca sunt foarte gustoase!

  • Fara foto

    Marinela Nellie Bora , 17 septembrie 2014

    Superb !!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013

    Ma bucur ca iti plac.

    • Fara foto

      Tatiana Brown , 09 noiembrie 2013

      le incerc astazi numaidecit!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      O bunatate si arata grozav...Si eu pregatesc chiftele si snitele in cuptor,ies delicioase ...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Arata foarte bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Apetisante, dietetice.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Gustoase,am sa incerc reteta,felicitari.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Da Sidy,ai avut dreptate,au iesit foarte gustoase.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Cred ca sunt bune,uite eu am facut, dar le-am prajit in tigaie.Felicitari.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Silvia ma bucur mult ca ti-a placut ideea mea si le-ai facut si tu asa..coapte in cuptor !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      O bunatate...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Arată super şi sunt mai dietetice.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

24 voturi

Ingrediente

  • 700g carne tocata curcan
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 cartof mic crud
  • 2 oua
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 lingura pesmet
  • sare si piper dupa gust
  • o priza coriandru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Ma bucur ca iti plac.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Trandafirasi in foietaj