autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute din cartofi cu piure de spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
cartofi, cartofi, ulei, unt, oua, ceapa, patruunjel verde, piper, piure de spanac, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Cartofii se amesteca cu 200 g de faina, ceapa inabusita , sare, piper, patrunjel verde si oua. Fiecare bucata se modeleaza cu faina in forma de chiftelute care se prajesc in ulei, pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute din cartofi cu piure de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • cartofi
  • ulei
  • unt
  • oua
  • ceapa
  • patruunjel verde
  • piper
  • piure de spanac
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv COADA DE PAUN