autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Chiftelute din dovlecei

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Ingrediente
3 dovlecei, 2 oua, 150g cascaval ras, 3 ciuperci, 2-3 cartei de usturoi, 3 fire ceapa verde, 1 legatura marar, 2 linguri faina de orez, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Se rad dovleceii de coaja,se curata de seminte,care deobicei inmoaie compozitia.Se dau pe razatoarea mare.Se pun in apa care clocoteste si se fierb 2-3 minute.Apoi se pun intr-o strecuratoare ,se lasa sa se raceasca si se mai scurg intre palme.Apoi se amesteca cu cascavalul,ceapa,ouale,usturoiul pisat bine,mararul tocat fin,ciupercile tocate marunt( si calite in prealabil in putin ulei cat sa se elimine apa din ele),si faina,se potriveste de sare si piper si se maesteca bine compozitia,se fac chiftelute rotunde, si se prajesc in ulei fierbinte.Se servesc fierbinti,presarate cu parmesan ras.Dar la fel de bune sunt si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute din dovlecei cu branza

Chiftelute din dovlecei cu branza

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa. Usturoiul

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din dovlecei si branza

Chiftelute din dovlecei si branza

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu orificii mici, apoi dam si branza telemea.

21 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

    O bunatate !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

    Ft bune chiftelutele tale,si eu pregatesc destul de des!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Super delicioase.

    • Eugenia Bogdan

      Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Foarte gustoase, fac si eu dar am alta reteta la fel de gustoasa!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

      sunt gustoase si cu un sos sunt si mai gustoase

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

      Foarte gustoase!

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

      Un deliciu!

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      ce pofta mi-ai facut........ Arata excelent,stiu ce voi face maine

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      Cred ca sunt o bunatate !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      Delicioase!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Varzari