Chiftelute din dovlecei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute din dovlecei

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • 150g cascaval ras
  • 3 ciuperci
  • 2-3 cartei de usturoi
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri faina de orez
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se rad dovleceii de coaja,se curata de seminte,care deobicei inmoaie compozitia.Se dau pe razatoarea mare.Se pun in apa care clocoteste si se fierb 2-3 minute.Apoi se pun intr-o strecuratoare ,se lasa sa se raceasca si se mai scurg intre palme.Apoi se amesteca cu cascavalul,ceapa,ouale,usturoiul pisat bine,mararul tocat fin,ciupercile tocate marunt( si calite in prealabil in putin ulei cat sa se elimine apa din ele),si faina,se potriveste de sare si piper si se maesteca bine compozitia,se fac chiftelute rotunde, si se prajesc in ulei fierbinte.Se servesc fierbinti,presarate cu parmesan ras.Dar la fel de bune sunt si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor