Se rad dovleceii de coaja,se curata de seminte,care deobicei inmoaie compozitia.Se dau pe razatoarea mare.Se pun in apa care clocoteste si se fierb 2-3 minute.Apoi se pun intr-o strecuratoare ,se lasa sa se raceasca si se mai scurg intre palme.Apoi se amesteca cu cascavalul,ceapa,ouale,usturoiul pisat bine,mararul tocat fin,ciupercile tocate marunt( si calite in prealabil in putin ulei cat sa se elimine apa din ele),si faina,se potriveste de sare si piper si se maesteca bine compozitia,se fac chiftelute rotunde, si se prajesc in ulei fierbinte.Se servesc fierbinti,presarate cu parmesan ras.Dar la fel de bune sunt si reci.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii