autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute din legume cu piure de spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
cartofi, morcovi, telina, faina, ulei, unt, oua, ceapa, piper, piure de spanac, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se ionabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa . Cartofii , morcovii si telina se dau prin masina de tocat , se amesteca cu ceapa , sare, piper si oua, obtinandu-se o compozitie omogena.Bucatile se modeleaza cu faina, in forme de chiftelute ,si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute din legume cu piure de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • morcovi
  • telina
  • faina
  • ulei
  • unt
  • oua
  • ceapa
  • piper
  • piure de spanac
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit