autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute din legume cu piure de spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
cartofi, morcovi, telina, faina, ulei, unt, oua, ceapa, piper, piure de spanac, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se ionabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa . Cartofii , morcovii si telina se dau prin masina de tocat , se amesteca cu ceapa , sare, piper si oua, obtinandu-se o compozitie omogena.Bucatile se modeleaza cu faina, in forme de chiftelute ,si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute din legume cu piure de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute aromate la cuptor

Chiftelute aromate la cuptor

Cartofii in coaja ii punem la fiert in putina apa cu sare,dupa care ii curatam si ii zdrobim. Adaugam

5 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de sntele,se spala si apoi se pun intr-un vas in care adaugam

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvursti in aluat