Se răzălesc merele şi se lasă de-o parte să se scurgă de zeamă. Pe urmă se face un aluat ca pentru clătite, dar puţin mai gros din ingredientele de mai sus. Se lasă să se odihnească timp de 20 minute în frigider.
Se scoate aluatul de la frigider şi se adaugă merele răzălite şi se amestecă împreună cu aluatul. Se pune în tigaie ulei la încins cam de un deget să fie pe fundul tigăii, dupa ce este uleiul încins luaţi aluatul cu lingura şi puneţi în tigaie la prăjit. Nu le prăjiţi în foarte mult ulei pentru că o sa fie greţoase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii