autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute din orez cu cascaval

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
orez, spanac, ulei, ceapa verde, patrunjel verde, nucsoara, oua, sare, pesmet, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa sarata 20 min. Se incinge uleiul intr-o cratita, se prajeste ceapa un minut, apoi se rastoarna intr-un casatron impreuna cu spanacul si orezul.
Se adauga patrunjelul, nucsoara, ouale si se asezoneaza. Se omogenizeaza compozitia si se formeaza forme rotunde care se lasa la racit 20 min. Dupa aceea, se introduce in fiecare sfera cate o bucata de cascaval si se aplatizeaza,daindu-li-se forma de chiftea. Se tavalesc prin pesmet si se lasa la rece inca 20 min.
Se prajesc chiftelele in uleiul ramas de la calirea cepei , timp de 3- min. pe fiecare parte.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute din orez cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Ridichile se curata de coaja si se spala. Se taie in functie de marime in sferturi sau optima si

10 voturi    4 comentarii
48h
Aperitive
Lipie cu jumari si praz

Lipie cu jumari si praz

Tailem julienne frunzele de praz, rosiile in 4, daca sant mai maricele, sau in 2 daca sunt micute

7 voturi    11 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • orez
  • spanac
  • ulei
  • ceapa verde
  • patrunjel verde
  • nucsoara
  • oua
  • sare
  • pesmet
  • cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Malai cu dovleac la cuptor, ca in Moldova