autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

chiftelute din orezsi spanac (banatene)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
orez, spanac, ulei, ceapa verde, patrunjel verde, nucsoara, oua, sare, pesmet, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa sarata 20 min. Se incinge uleiul intr-o cratita, se prajeste ceapa un minut, apoi se rastoarna intr-un casatron impreuna cu spanacul si orezul.
Se adauga patrunjelul, nucsoara, ouale si se asezoneaza. Se omogenizeaza compozitia si se formeaza forme rotunde care se lasa la racit 20 min. Dupa aceea, se introduce in fiecare sfera cate o bucata de cascaval si se aplatizeaza,daindu-li-se forma de chiftea. Se tavalesc prin pesmet si se lasa la rece inca 20 min.
Se prajesc chiftelele in uleiul ramas de la calirea cepei , timp de 3- min. pe fiecare parte.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute din orezsi spanac (banatene)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza. Rosiile

9 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Aperitiv cu carne? Dar unde e carnea?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • orez
  • spanac
  • ulei
  • ceapa verde
  • patrunjel verde
  • nucsoara
  • oua
  • sare
  • pesmet
  • cascaval

Raporteaza reteta

titza

titza (Chef de cuisine)

Aperitiv cu carne? Dar unde e carnea?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci umplute