autor:

Cerboaicaiubita

» » Aperitive

Chiftelute din piept de pui

Autor: Cerboaicaiubita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cerboaicaiubita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Ingrediente
1 piept de pui, 1,2 oua ,usturoi,marar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se toaca si se amesteca cu 3 felii uscate de paine care a fost muiata in prealabil in apa (se scurge de apa atunci cand se amesteca cu carnea de pui), se adauga ou,usturoiul pisat bine , delicat, boia de ardei , piper negru macinat, marar taiat marunt, se amesteca bine si se rotunjesc in palma pentru a realiza chiftelutele rotunde si micute . Intr-o tigaie se pune ulei si se prajesc. Se pot servi cu piure de cartofi, cartofi nature , sau cu un dressing din suc de rosii.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute din praz si piept de pui

Chiftelute din praz si piept de pui

Intr-o tigaie se inabusa ceapa pina devine sticloasa,se amesteca cu prazul fiert si scurs de apa

13 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute din piept de pui

Chiftelute din piept de pui

Feliile de paine le punem la inmuiat in apa rece pentru 5’. Curatam ceapa si usturoil, le tocam

7 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • buna , 02 februarie 2010

    o reteta foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1,2 oua ,usturoi,marar

Raporteaza reteta

buna

o reteta foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui