Reteta postata pe: 02 februarie 2010
Ingrediente
1 piept de pui, 1,2 oua ,usturoi,marar
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Pieptul de pui se toaca si se amesteca cu 3 felii uscate de paine care a fost muiata in prealabil in apa (se scurge de apa atunci cand se amesteca cu carnea de pui), se adauga ou,usturoiul pisat bine , delicat, boia de ardei , piper negru macinat, marar taiat marunt, se amesteca bine si se rotunjesc in palma pentru a realiza chiftelutele rotunde si micute . Intr-o tigaie se pune ulei si se prajesc. Se pot servi cu piure de cartofi, cartofi nature , sau cu un dressing din suc de rosii.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din piept de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Intr-o tigaie se inabusa ceapa pina devine sticloasa,se amesteca cu prazul fiert si scurs de apa
13 voturi
0 comentarii
1h
Feliile de paine le punem la inmuiat in apa rece pentru 5’. Curatam ceapa si usturoil, le tocam
7 voturi
8 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
buna , 02 februarie 2010
o reteta foarte buna.