Pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se toaca marunt. Se poate da si pe masina de tocat carne. Cascavalul se rade si se amesteca cu carnea, oul, pesmetul, faina si mustarul. Se omogenizeaza bine iar la urma se potriveste de sare si piper si se adauga verdeata taiata marunt.
Se fac chiiftelute potrivite si se prajesc in ulei incins.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii