Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
stavrid cu cap, slanina, ceapa, faina, paine, oua,s are, piper, patrunjel verde, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa se inabusa in 25 ml de ulei cu 100 ml supa de oase de peste.
Pestele, slanina si ceapa inabusita se toaca cu masina de 2 ori. Pasta obtinuta se amesteca cu painea inmuiata,oua,sare,piper si patrunjel verde pana se omogenizeaza.
Se formeaza chiftele, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute din stavrid" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate