autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute din stavrid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, slanina, ceapa, faina, paine, oua,s are, piper, patrunjel verde, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 25 ml de ulei cu 100 ml supa de oase de peste.
Pestele, slanina si ceapa inabusita se toaca cu masina de 2 ori. Pasta obtinuta se amesteca cu painea inmuiata,oua,sare,piper si patrunjel verde pana se omogenizeaza.
Se formeaza chiftele, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute din stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu ciuperci

Placinta cu ciuperci

Se spala ciupercile (daca sunt proaspete), se taie lamele si se pun la prajit in putin ulei. Se adauga

9 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetele se coc pe o tabla de fier sau intr-o tava in cuptorul incins.Dupa ce s-au copt se pun intr-un

6 voturi    14 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • stavrid cu cap
  • slanina
  • ceapa
  • faina
  • paine
  • oua,s are
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mic dejun traditional - Manakish - zaatar