autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute din stavrid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, slanina, ceapa, faina, paine, oua,s are, piper, patrunjel verde, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 25 ml de ulei cu 100 ml supa de oase de peste.
Pestele, slanina si ceapa inabusita se toaca cu masina de 2 ori. Pasta obtinuta se amesteca cu painea inmuiata,oua,sare,piper si patrunjel verde pana se omogenizeaza.
Se formeaza chiftele, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute din stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Beef Wellington, romanesc

Beef Wellington, romanesc

Pentru a reusi o asemenea performanta bucatariceasca trebuie sa va pregatiti din timp toate componentele

22 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob cu carnati

Drob cu carnati

Ficatul se spala , se taie cuburi mai mari care se pun intr-un vas cu apa rece si se dau la foc.Se

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • stavrid cu cap
  • slanina
  • ceapa
  • faina
  • paine
  • oua,s are
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Salam de casa din pulpe de pui