Se toaca marunt un pachet de surimi (250 g), se adauga 1 ou, o lingura de maioneza si putin mustar. Se pun 2-3 felii de piine muiate in lapte, patrunjelul tocat, sarea si piperul. Se modeleaza chiftelutele si se prajesc pe tigaie in ulei incins, pina se rumenesc.Cand le scoatem din tigaie le punem la scurs pe un servetel de hartie.
Se servesc calde sau reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii