Intr-un bol se amesteca conservele de ton cu piureul pe care l-am pregatit dinainte si amestecam bine, adaugam restul ingredientelor amestecand ca compozitia sa fie omogena. Se incalzeste bine uleiul in tigaie facem chiftelute potrivite si le prajim cateva minute pe fiecare parte dupa care le scoatem pe hartie absorbanta.
Pregatim sosul - intr-o tigaie incalzim apa cu sucul de lamaie si soya lasam putin sa scada, adaugam chiftelutele in sos si le tavalim ca sa absoarba sosul. Sunt foarte bune mai ales ptr copii. Nu este obligatoriu sosul, cine nu doreste poate sa stropeasca chiftelutele cu putina zeama de lamaie sau si asa simple chiftelutele sunt gustoase.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii