Se spala vinetele, se taie in felii, se dau prin faina si se prjesc in ulei pe ambele parti, fara sa se arda. Se lasa la racit apoi se toaca cu cutitul marunt. Se caleste usor si ceapa taiata fin si se scurge bine de ulei. Se pun intr-un castron si se amesteca cu franzela inmuiata in apa si stoarsa, piper, Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi si cele 2 oua batute. Se amesteca totul, se fac chiftelute mici care se dau prin faina si se rumenesc in ulei incins.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii