Chiftelute din vinete

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 vinete mari
  • 2 cepe
  • 4-5 felii de franzela alba
  • 2 oua
  • 200 gr. ulei
  • 100 gr. faina
  • 1 lingura Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi
  • piper

Mod de preparare

Se spala vinetele, se taie in felii, se dau prin faina si se prjesc in ulei pe ambele parti, fara sa se arda. Se lasa la racit apoi se toaca cu cutitul marunt. Se caleste usor si ceapa taiata fin si se scurge bine de ulei. Se pun intr-un castron si se amesteca cu franzela inmuiata in apa si stoarsa, piper, Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi si cele 2 oua batute. Se amesteca totul, se fac chiftelute mici care se dau prin faina si se rumenesc in ulei incins.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise