autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Chiftelute Iuliana

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
250gpiept de pui, 3cartofi, 3morcovi, 3cepe, 4graunti usturoi, 1legatura ceapa verde, 1chita marar verde, sare, 3oua, 2felii piine, piper macinat, ulei de plamier

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala ,se da prin masina de tocat carnea ,se curata si se spala celelalte ingrediente care se dau toate prin masina de tocat.Se adauga ouale,sarea si piperul dupa gust,se frig in ulei de palmier.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute Iuliana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta aperitiv cu franjuri

Placinta aperitiv cu franjuri

Se pun la fiert ingredientele de carne de mai sus,se curata limba de pielita alba se toaca totul

3 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu carne
MIC DEJUN CONSISTENT

MIC DEJUN CONSISTENT

Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 33 %
899.99 lei
599.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250gpiept de pui
  • 3cartofi
  • 3morcovi
  • 3cepe
  • 4graunti usturoi
  • 1legatura ceapa verde
  • 1chita marar verde
  • sare
  • 3oua
  • 2felii piine
  • piper macinat
  • ulei de plamier

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Bune!

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpa de curcan umpluta