Chiftelute Iuliana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute Iuliana

Ingrediente

  • 250gpiept de pui
  • 3cartofi
  • 3morcovi
  • 3cepe
  • 4graunti usturoi
  • 1legatura ceapa verde
  • 1chita marar verde
  • sare
  • 3oua
  • 2felii piine
  • piper macinat
  • ulei de plamier

Mod de preparare

Se spala ,se da prin masina de tocat carnea ,se curata si se spala celelalte ingrediente care se dau toate prin masina de tocat.Se adauga ouale,sarea si piperul dupa gust,se frig in ulei de palmier.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni