autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute marinate

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, cartofi, oua,faina, patrunjel verde, piper, sare, pentru sos:ceapa, morcovi, telina radacina, patrunjel radacina, ulei, otet, pasta de tomate, sare, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu sare,piper, patrunjel verde, oua si cartofi rasi fin.Compozitia obtinuta se imparte in bucati si se modeleaza chiftele de forma rotunda,folosind faina. Se rumenesc in ulei.
Sosul se prepara astfel:ceapa,morcovii,telina si patrunjelul radacina se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga faina, pasta de tomate , sare, otet, foi de dafin si apa fiarta.
Se fierbe totul cca 30 min si se strecoara. Sosul obtinut se fierbe impreuna cu chiftelutele cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelutele, carnea toccata se amesteca cu ceapa tocata marunt, oua, sare, piper, usturoi pisat

56 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Pentru ca am "copt"'mai multe chiftelute, m-am gandit , jumatate din ele sa le marinez. Au iesit

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • cartofi
  • oua,faina
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • pentru sos:ceapa
  • morcovi
  • telina radacina
  • patrunjel radacina
  • ulei
  • otet
  • pasta de tomate
  • sare
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Văcuţa Moo