autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Chiftelute originale

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Ingrediente
3cepe, 5cartofi, 3 morcovi, 250g carne tocata, verdeturi(marar,patrunjel), 3oua, sare, ulei de palmier, faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii, morcovii, ceapa, se dau pe razatoare, se storc bine de sucul propriu, se amesteca impreuna cu ouale, carnea si verdeata tocata marunt, se potrivesc de sare. Se fac chiftelute mai mari, care se prajesc in uleiul incins, dupa ce le-ai dat prin faina.

Se servesc ca atare sau cu diverse garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute originale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute originale (1)

Chiftelute originale (1)

La ingedientele din reteta \"chiftelute originale 1\" se adauga dovleceii dati pe razatoare.

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

  • 5 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Cu usturoi sunt mult mai bune.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Sunt de acord cu Crystyna.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Delicioase...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

      Aş adăuga şi puţin usturoi! Dar sunt bune şi aşa!

    • Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Uneori mai ascund cate o bucatica de cascaval in interiorul chiftelelor. Surpriza este asigurata :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 3cepe
  • 5cartofi
  • 3 morcovi
  • 250g carne tocata
  • verdeturi(marar,patrunjel)
  • 3oua
  • sare
  • ulei de palmier
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cu usturoi sunt mult mai bune.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Muschiulet impanat