Cartofii, morcovii, telina, usturoiul se curata, se spala si se maruntesc bine la blender sau prin masina de tocat impreuna cu miezul de paine neinmuiat.
Mararul si ceapa verde se toaca fin cu cutitul si se amesteca cu compozitia de mai sus.Se toarna uleiul de masline, se sareaza, se condimenteaza dupa gust si se amesteca , se framanta foarte bine pana se omogenizeaza, se leaga compozitia. Se ia cu lingurita si se formeaza chiftelute rotunde care se tavalesc prin amestecul de pesmet, faina si tarate de ovaz si se prajesc in ulei de rapita. Dupa prajire se scot pe servetele de hartie pentru a se elimina surplusul de grasime.
Vi le recomand cu drag... Se pregatesc rapid, nu se pierd vitaminele din legume prin fierbere, apoi prin prajire si cel mai important este faptul ca nu atrag grasime in interior prin prajire... Eu le pregatesc mai des pe acestea decat pe cele pregatite din legume fierte...
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii