autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute speciale

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, carne de porc, ceapa, cartofi, patrunjel verde, piper, untura, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 g de untura si 400 ml de apa iar impreuna cu carnea se toaca marunt. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofii rasi, oua, patrunjel verde, piper si sare. Se amesteca pentru uniformizare,apoi se modeleaza cu ajutorul fainii chiftelutete mici, rotunde, care pe prajesc in untura sau ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute speciale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tartă cu costiţă şi spanac

Tartă cu costiţă şi spanac

Am făcut aluatul de tartă amestecând făina cu sarea, oul, laptele şi untul rece,... l-am framântat

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Placinta cu piept de pui

Placinta cu piept de pui

O placinta excelenta, buna si la mic dejun si la picnic si la pachet. Aluat: dizolvam drojdia

17 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Poienita de primavara