autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftelute speciale

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, carne de porc, ceapa, cartofi, patrunjel verde, piper, untura, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 g de untura si 400 ml de apa iar impreuna cu carnea se toaca marunt. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofii rasi, oua, patrunjel verde, piper si sare. Se amesteca pentru uniformizare,apoi se modeleaza cu ajutorul fainii chiftelutete mici, rotunde, care pe prajesc in untura sau ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute speciale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele pufoase cu fulgi de porumb si susan

Snitele pufoase cu fulgi de porumb si susan

Taiem pieptul de pui filè si condimentam cu sare si piper pe ambele parti.Intr-o farfurie putin

7 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Urmarind o emisiune intr-una din zile am vazut aceasta reteta si mi-am spus ca trebuie neaparat sa

8 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume