Reteta postata pe: 23 iunie 2009
Ingrediente
500 g carne tocata de vita 4 – 5 ciuperci Champignon 2 oua 1 ceapa 1 lingura faina 1 legatura patrunjel, sare, piper, maghiran
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Amesteci carnea tocata cu ouale si faina, pui sare, piper, maghiran dupa gust si omogenizezi compozitia. Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in ulei, adaugi ciupercile tocate, patrunjelul tocat si lasi pe foc pana se formeaza un sos. Din compozitia de carne formezi apoi chiftele subtiri: pui pe o chiftea o lingurita din compozitia de ciuperci, asezi a doua chiftea (ca pe un capac) si presezi marginile. Prajesti apoi chiftelele astfel umplute in grasime incinsa si le scoti pe un prosop de hartie care sa le absoarba surplusul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009
Interesanta reteta ta,chiar nu am facut asa ceva.Merita incercat.