autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Chiftelute umplute cu ciuperci

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
500 g carne tocata de vita 4 – 5 ciuperci Champignon 2 oua 1 ceapa 1 lingura faina 1 legatura patrunjel, sare, piper, maghiran

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Amesteci carnea tocata cu ouale si faina, pui sare, piper, maghiran dupa gust si omogenizezi compozitia. Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in ulei, adaugi ciupercile tocate, patrunjelul tocat si lasi pe foc pana se formeaza un sos. Din compozitia de carne formezi apoi chiftele subtiri: pui pe o chiftea o lingurita din compozitia de ciuperci, asezi a doua chiftea (ca pe un capac) si presezi marginile. Prajesti apoi chiftelele astfel umplute in grasime incinsa si le scoti pe un prosop de hartie care sa le absoarba surplusul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Un aperitiv deosebit de gustos ce poate fi servit pe felii de paine prajita. Conopida se spala

17 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete(coapte) cu pasta de rosii(specific arab)

Salata de vinete(coapte) cu pasta de rosii(specific arab)

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline,in care se prajeste ceapa taiata marunt;cind e aurie,se pune

26 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Interesanta reteta ta,chiar nu am facut asa ceva.Merita incercat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Varadi Silvia

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Interesanta reteta ta,chiar nu am facut asa ceva.Merita incercat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Budinca de spanac