Am dat pe razatoare toate legumele, dovlecelul l-am stors dupa ce l-am ras, cartoful fiert l-am zdrobit. Am pus feliile de paine sub legume, sa absorba tot surplusul de suc lasat de legume. Am pus putin secretul gustului, am adaugat condimentele, putina sare, daca mai e nevoie, granulele de soia pregatite inainte (fierte cu pitin secret).
Le-am amestecat pe toate si la sfarsit am adaugat pesmet pana am observat ca se leaga toate. Se legau mai bine ca si chftelutele de dulce. Le-am dat forma de chftelute si le-am prajit.
Ca si garnitura am facut un piure de cartofi cu sos de rosii.
Eu am incercat, testat, gustat si mi-a placut, o sa mai fac.
Pofta buna... si daca incercati, suneti-mi si mie parerea, cum vi se par? :P

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii