Am dat pe razatoare toate legumele, dovlecelul l-am stors dupa ce l-am ras, cartoful fiert l-am zdrobit. Am pus feliile de paine sub legume, sa absorba tot surplusul de suc lasat de legume. Am pus putin secretul gustului, am adaugat condimentele, putina sare, daca mai e nevoie, granulele de soia pregatite inainte (fierte cu pitin secret).
Le-am amestecat pe toate si la sfarsit am adaugat pesmet pana am observat ca se leaga toate. Se legau mai bine ca si chftelutele de dulce. Le-am dat forma de chftelute si le-am prajit.
Ca si garnitura am facut un piure de cartofi cu sos de rosii.
Eu am incercat, testat, gustat si mi-a placut, o sa mai fac.
Pofta buna... si daca incercati, suneti-mi si mie parerea, cum vi se par? :P
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii