Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si cartoful date pe razatoarea mica si stoarse bine,sare piper patrunjel sau marar.Acum mestecam bine formam niste bilute si le punem in ulei incins pana se rumenesc putin.asezam chiftele pe un servetel absorbant.
Sosul niciodata nu il fac la fel ce legume am eu le pun.
Adaugam intr`un tuci(sau cratita)putin ulei si usturoiul pana cuprinde o culoare Inchisa apoi adaugam ceapa ardeii morcovul si dovleelul toate tocate marunt lasam sa se caleasca 10 min adaugam putina apa pasta de tomate si faina , lasam pana se ingroase sosul nu incetati de a mesteca !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii