autor:

Amalia

» » Aperitive

Chiftele in sos

Autor: Amalia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 31 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Amalia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 31 octombrie 2012

Ingrediente
400gr de carne tocata mixta(porc vita), 1 cepe, 1 morcovi, 1 cartof, 1 ou, 3 catei de usturoi, pentru sos, pasta de tomate(sau bulion), 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 morcov, 1 dovlecel 1 Ceapa, 3 Catei de usturoi, 1 lingura de faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si cartoful date pe razatoarea mica si stoarse bine,sare piper patrunjel sau marar.Acum mestecam bine formam niste bilute si le punem in ulei incins pana se rumenesc putin.asezam chiftele pe un servetel absorbant.

Sosul niciodata nu il fac la fel ce legume am eu le pun.

Adaugam intr`un tuci(sau cratita)putin ulei si usturoiul pana cuprinde o culoare Inchisa apoi adaugam ceapa ardeii morcovul si dovleelul toate tocate marunt lasam sa se caleasca 10 min adaugam putina apa pasta de tomate si faina , lasam pana se ingroase sosul nu incetati de a mesteca !
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele cu sos de rosii

Chiftele cu sos de rosii

Razuim cartofi prin razatoarea mica, apoi ii scurgem de sucul care l-a lasat,apoi amestecam cu carnea

63 voturi    15 comentarii
1h
Sosuri
Chiftele aromate in sos de rosii  cu piure de broccoli (Almôndegas com puré de brócolos)

Chiftele aromate in sos de rosii cu piure de broccoli (Almôndegas com puré de brócolos)

1)Amestecã carnea cu ceapa, mãrarul tocat, oul si 50 gr. pesmet.Condimenteazã si amestecã foarte

9 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2012

    Foarte bune!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 400gr de carne tocata mixta(porc vita)
  • 1 cepe
  • 1 morcovi
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 3 catei de usturoi
  • pentru sos
  • pasta de tomate(sau bulion)
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel 1 Ceapa
  • 3 Catei de usturoi
  • 1 lingura de faina

Raporteaza reteta

Retete
de Amalia
Frigarui pe scobitoare

Frigarui pe scobitoare

Se curata dovlecelul de coaja se taie rondele si se pune la prajit foarte putin, sa nu fie prea crud

7 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Spaghete cu Bacon

Spaghete cu Bacon

Se pun saghetele pe foc conform instructiunilor de pe pachet, eu adaug putina sare in apa si putin

2 voturi    5 comentarii
45 min
Paste si pizza
Tostada a la Amalia

Tostada a la Amalia

Se pune pe o felie de paine o felie de sunca presata una de branza topita, una de sunca presata si

7 voturi    3 comentarii
10 min
Sandviciuri
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte bune!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Plăcintă cu carne şi ciuperci