Se fac bomboane mici din fulgi de cocos amestecati cu unt/margarina Rama, zahar pudra si lapte praf, totul in cantitati egale(cam 200 g din fiecare e suficient).Se tavalesc apoi prin alti fulgi de cocos.Se tin la rece.
Se rupe ciocolata in bucatele mici de tot si se topeste la Bain Marie cu putina apa.Cand ajunge in stare lichida se toarna peste un capac tubular formand jobenul, se lasa la rece, la congelator o ora, doua.Se serveste rece peste bomboanele de cocos si se orneaza farfuria cu felii de portocala,frunze de menta si merisoare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii