Reteta postata pe: 23 decembrie 2009
Ingrediente
1 ciocolata neagra amaruie Heidi, 200 g unt/margarina, 200 ga zahar pudra, 200 g lapte praf, 250 g nuca de cocos alba
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se fac bomboane mici din fulgi de cocos amestecati cu unt/margarina Rama, zahar pudra si lapte praf, totul in cantitati egale(cam 200 g din fiecare e suficient).Se tavalesc apoi prin alti fulgi de cocos.Se tin la rece.
Se rupe ciocolata in bucatele mici de tot si se topeste la Bain Marie cu putina apa.Cand ajunge in stare lichida se toarna peste un capac tubular formand jobenul, se lasa la rece, la congelator o ora, doua.Se serveste rece peste bomboanele de cocos si se orneaza farfuria cu felii de portocala,frunze de menta si merisoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "choco joben" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2009
Altă reţetă delicioasă pentru veveriţele tale. Felicitări!
lumi (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2009
jos palaria! E foarte aspectos jobenul tau!