autor:

Dachman Laura

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Chocolate-chip Muffins

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2010

Ingrediente
100 gr unt, la temperatura camerei, 100 gr zahar, 3 oua, 100 ml lapte, 120 gr faina, 1 plic (84 gr) praf Creme Ole cu gust de ciocolata, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare, 1 lingurita esenta de rom, 100 gr fulgi de ciocolataSe incalzeste cuptorul la 180⁰C., Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de rom apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt., Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza praful de Creme Ole.Se impart fulgii de ciocolata in mod egal in cele 2 compozitii.Se pun cele doua compozitii de aluat in formele de briose, alternandu-le.Se dau briosele la copt 20-30 minute.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.
Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de rom apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.
Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza praful de Creme Ole.Se impart fulgii de ciocolata in mod egal in cele 2 compozitii.Se pun cele doua compozitii de aluat in formele de briose, alternandu-le.Se dau briosele la copt 20-30 minute.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate-chip Muffins" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura sfaramicioasa cu prune

Prajitura sfaramicioasa cu prune

Făina cu cuburi mici de unt, cu ouale se pune intr-un castron ,se amesteca adaugand praful de copt,sarea,

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Cuburi de gheata

Cuburi de gheata

Blatul: B ati albusurile cu zaharul,amesteci cu galbenusurile,apoi adaugi faina amestecata cu cacao

8 voturi    1 comentariu
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 120 gr faina
  • 1 plic (84 gr) praf Creme Ole cu gust de ciocolata
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 100 gr fulgi de ciocolataSe incalzeste cuptorul la 180⁰C.
  • Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de rom apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.
  • Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza praful de Creme Ole.Se impart fulgii de ciocolata in mod egal in cele 2 compozitii.Se pun cele doua compozitii de aluat in formele de briose
  • alternandu-le.Se dau briosele la copt 20-30 minute.

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bune, bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul. Se mixeaza bine pana se obtine o compozitie mai cremoasa si mai deschisa la culoare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Rulada cu blat de cafea si umplutura de gem de gutui cu perle de tapioca Rulada cu blat de cafea si umplutura de gem de gutui cu perle de tapioca

1. Intai se pune intr-un ibric la fiert o cana de apa si cand da in clocot se pun perlele de tapioca la fiert. Se lasa sa fiarba cca

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Negresa