Incingeti cuptorul la 160 grade electric sau 140 pe gaz. Topiti ciocolata si untul la bain marie. Raciti usor. Intr-un bol separat amestecati faina, sarea, praful de copt.
Bateti ouale cu zaharul cu mixerul aproape 2 minute.Reduceti viteza si adaugati ciocolata si esenta de vanilie.
Adaugati faina si amestecati. Acoperiti bolul si puneti la frigider pentru o ora jumatate sau pana a doua zi.
Puneti zaharul ramas intr-un bol. Formati din coca bile de 4cm, apoi dati-le prin zahar. Puneti-le pe o hartie de copt in tava si presati cu mana.
Coaceti pentru 12-15 minute pana centrul este moale si marginea tare.
Lasati sa se raceasca in tava 5 minute apoi puneti-le pe un fund de lemn sa se raceasca. Se pot pastra pana la 5 zile intr-o cutie metalica, asta daca rezistati:)
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii