Incingeti cuptorul la 160 grade electric sau 140 pe gaz. Topiti ciocolata si untul la bain marie. Raciti usor. Intr-un bol separat amestecati faina, sarea, praful de copt.
Bateti ouale cu zaharul cu mixerul aproape 2 minute.Reduceti viteza si adaugati ciocolata si esenta de vanilie.
Adaugati faina si amestecati. Acoperiti bolul si puneti la frigider pentru o ora jumatate sau pana a doua zi.
Puneti zaharul ramas intr-un bol. Formati din coca bile de 4cm, apoi dati-le prin zahar. Puneti-le pe o hartie de copt in tava si presati cu mana.
Coaceti pentru 12-15 minute pana centrul este moale si marginea tare.
Lasati sa se raceasca in tava 5 minute apoi puneti-le pe un fund de lemn sa se raceasca. Se pot pastra pana la 5 zile intr-o cutie metalica, asta daca rezistati:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii