Ingrediente
- 4 oua, - 125 ml ulei, - 40 g cacao, - 250 g zahar, - 300 g faina, - 1 praf de copt, - vanilie, - zahar pudra
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
7 voturi
Mod de preparare
Cand amestecul este omogen, acoperiti cu folie si dati la frigider timp de cel putin 4-5 ore sau peste noapte chiar.
Cand a trecut timpul necesar, luati cu lingurita din compozitie si formati bilute de marime potrivita pe care le tavaliti prin zahar pudra din abundenta.
Va veti murdari si veti fi lipicioasa, credeti-ma, dar rezultatele sunt pe masura. Si incercati sa nu faceti ca mine, sa mancati din compozitie asa cum este, ca nu mai aveti ce coace. Eu nu m-am putut abtine si am cam infulecat din crema aia ciocolatoasa ...
Asezati biscuitii in tava cu hartie de copt, la distanta unul de altul deaorece se vor mai intinde la copt. Preincalziti cuptorul si coaceti la foc potrivit timp de 10-12 minute. Nu ii coaceti prea mult, altfel riscati sa fie tari.
Sunt extraordinari de buni, cu gust intens de ciocolata si extrem de aspectuosi. Dupa ce se racesc se mai intaresc putin. Noi i-am pastrat vreo 2-3 zile intr-o cutie inchisa si am observat ca s-au mai inmuiat putin in timp (parca erau chiar mai buni).
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2013
Super apetisanti!***** Cum adica ai mancat crema?Spune mai bine ca nu vrei sa ne dai si noua biscuiti!Ha ha ha O zi buna itit doresc!