Se incinge cuptorul la 200°C.
Pentru aluat se bate untul cu zaharul.Se incorporeaza ouale apoi laptele.Intr-un vas se amesteca alunele cu faina, praful de copt si scortisoara.Se inglobeaza ingredientele uscate la cele lichide.Aluatul obtinut se rastoarna intr-o forma de copt patrata.
Pentru farimituri, se amesteca untul cu zaharul si faina pana cand se obtine un aluat sfaramicios.Se adauga fulgii de ciocolata si se amesteca usor.Se presara farimiturile peste aluatul din tava si se da prajitura la copt 35-45 minute pana cand s-a rumenit la suprafata, iar la introducerea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii