Se incinge cuptorul la 200°C.
Pentru aluat se bate untul cu zaharul.Se incorporeaza ouale apoi laptele.Intr-un vas se amesteca alunele cu faina, praful de copt si scortisoara.Se inglobeaza ingredientele uscate la cele lichide.Aluatul obtinut se rastoarna intr-o forma de copt patrata.
Pentru farimituri, se amesteca untul cu zaharul si faina pana cand se obtine un aluat sfaramicios.Se adauga fulgii de ciocolata si se amesteca usor.Se presara farimiturile peste aluatul din tava si se da prajitura la copt 35-45 minute pana cand s-a rumenit la suprafata, iar la introducerea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii