Amestecam ouale, zaharul si faina pana obtinem o compozitie fina si cremoasa.Separat topim untul si ciocolata si o adaugam in compozitia de oua incet si cu grija sa nu ne iasa iarasi vreo omleta.
Compozitia aceasta se torna in forme de tarta unse cu unt si zahar.
Lasam la cuptor la foc potrivit 12-15 minute pana se crapa deasupra.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii