Amestecam ouale, zaharul si faina pana obtinem o compozitie fina si cremoasa.Separat topim untul si ciocolata si o adaugam in compozitia de oua incet si cu grija sa nu ne iasa iarasi vreo omleta.
Compozitia aceasta se torna in forme de tarta unse cu unt si zahar.
Lasam la cuptor la foc potrivit 12-15 minute pana se crapa deasupra.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii