Amestecam ouale, zaharul si faina pana obtinem o compozitie fina si cremoasa.Separat topim untul si ciocolata si o adaugam in compozitia de oua incet si cu grija sa nu ne iasa iarasi vreo omleta.
Compozitia aceasta se torna in forme de tarta unse cu unt si zahar.
Lasam la cuptor la foc potrivit 12-15 minute pana se crapa deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii