Ingrediente
tava 20x30 cm:, 200 g unt, 250 g zahar, 4 oua, 75 g faina (am folosit Mix it! de la Dr. Schar), 50 g cacao, 230 g jumatati de pere scurse din compot, 100 g ciocolata neagra, tocata grosier, 20 g fulgi de migdale
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
0 voturi
Mod de preparare
Se unge cu unt forma.
Se pune untul intr-o cratita si se topeste la foc mic.
Se ia de pe foc, se adauga zaharul si se omogenizeaza cu o lingura de lemn.
Intr-un bol, se mixeaza ouale.
Se adauga peste oua amestecul de unt si zahar, omogenizand.
Se amesteca faina cu cacao si se adauga in compozitia de mai sus pana se obtine o compozitie uniforma.
Se transfera compozitia in tava si se aseaza perele deasupra.
Se distribuie ciocolata deasupra aluatului apoi fulgii de migdale.
Se coace prajitura cca 30 de minute in cuptor. Nu o lasati sa se coaca foarte mult deoarece aluatul va deveni pufos la interior si nu cremos.