autor:

Anca Bunea

» » Prajituri

Chocolate Mud Cake fara gluten

Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2016

Ingrediente
tava 20x30 cm:, 200 g unt, 250 g zahar, 4 oua, 75 g faina (am folosit Mix it! de la Dr. Schar), 50 g cacao, 230 g jumatati de pere scurse din compot, 100 g ciocolata neagra, tocata grosier, 20 g fulgi de migdale

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180-190 g C.
Se unge cu unt forma.
Se pune untul intr-o cratita si se topeste la foc mic.
Se ia de pe foc, se adauga zaharul si se omogenizeaza cu o lingura de lemn.
Intr-un bol, se mixeaza ouale.
Se adauga peste oua amestecul de unt si zahar, omogenizand.
Se amesteca faina cu cacao si se adauga in compozitia de mai sus pana se obtine o compozitie uniforma.
Se transfera compozitia in tava si se aseaza perele deasupra.
Se distribuie ciocolata deasupra aluatului apoi fulgii de migdale.
Se coace prajitura cca 30 de minute in cuptor. Nu o lasati sa se coaca foarte mult deoarece aluatul va deveni pufos la interior si nu cremos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Mud Cake fara gluten" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
banateana

banateana

blat: se bat cele 7 galbenusuri spuma tare cu 200 gr. zahar , se adauga 150 gr. nuci taiate ,

51 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Rulada fina cu cu branza si zmeura

Rulada fina cu cu branza si zmeura

1.Se prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul.Se incorporeaza si galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • tava 20x30 cm:
  • 200 g unt
  • 250 g zahar
  • 4 oua
  • 75 g faina (am folosit Mix it! de la Dr. Schar)
  • 50 g cacao
  • 230 g jumatati de pere scurse din compot
  • 100 g ciocolata neagra
  • tocata grosier
  • 20 g fulgi de migdale

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bunea
Chec marmorat

Chec marmorat

Forma pe care am folosit-o are diametrul de 27 cm, volum de 2 l si este din silicon. Se unge

41 voturi    29 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu branza si zmeura

Tarta cu branza si zmeura

Se framanta aluatul (sau se prepara cu ajutorul robotului de bucatarie) amestecand faina cu untul

22 voturi    19 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii nedecojiti in apa cu putina sare, se curata de coaja si se paseaza cat sunt fierbinti,

10 voturi    8 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se separa albusurile de galbenusuri. In albusuri se adauga 3 linguri zahar si se amesteca

6 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri
Tiramisu Exquisa Tiramisu Exquisa

Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se freaca cu branza. Se amesteca toate

7 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si frisca