Se incalzeste cuptorul la 180-190 g C.
Se unge cu unt forma.
Se pune untul intr-o cratita si se topeste la foc mic.
Se ia de pe foc, se adauga zaharul si se omogenizeaza cu o lingura de lemn.
Intr-un bol, se mixeaza ouale.
Se adauga peste oua amestecul de unt si zahar, omogenizand.
Se amesteca faina cu cacao si se adauga in compozitia de mai sus pana se obtine o compozitie uniforma.
Se transfera compozitia in tava si se aseaza perele deasupra.
Se distribuie ciocolata deasupra aluatului apoi fulgii de migdale.
Se coace prajitura cca 30 de minute in cuptor. Nu o lasati sa se coaca foarte mult deoarece aluatul va deveni pufos la interior si nu cremos.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii