Chocolate Mud Cake fara gluten

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Chocolate Mud Cake fara gluten

Ingrediente

  • tava 20x30 cm:
  • 200 g unt
  • 250 g zahar
  • 4 oua
  • 75 g faina (am folosit Mix it! de la Dr. Schar)
  • 50 g cacao
  • 230 g jumatati de pere scurse din compot
  • 100 g ciocolata neagra, tocata grosier
  • 20 g fulgi de migdale

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180-190 g C.

Se unge cu unt forma.

Se pune untul intr-o cratita si se topeste la foc mic.

Se ia de pe foc, se adauga zaharul si se omogenizeaza cu o lingura de lemn.

Intr-un bol, se mixeaza ouale.

Se adauga peste oua amestecul de unt si zahar, omogenizand.

Se amesteca faina cu cacao si se adauga in compozitia de mai sus pana se obtine o compozitie uniforma.

Se transfera compozitia in tava si se aseaza perele deasupra.

Se distribuie ciocolata deasupra aluatului apoi fulgii de migdale.

Se coace prajitura cca 30 de minute in cuptor. Nu o lasati sa se coaca foarte mult deoarece aluatul va deveni pufos la interior si nu cremos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise