Amestecati intr-un bol margarina cu zaharul pana se formeaza o crema omogena.
Peste aceasta crema adaugati cacao si ciocolata calda pudra apoi amestecati bine.
Intr-un alt bol amestecati laptele praf cu apa calduta apoi adaugati crema de margarina cu zaharul si cacao.
Turnati crema in forma de tarta si puneti prajitura la frigider peste noapte.
Taiati felii si gata de pus pe masa. Puteti servi cu frisca.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii